Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Vakantiehuizen in Javea die u kunt boeken bij Qualityrent - - Pagina 1

Deze accommodatie is meerdere malen gepubliceerd op deze website tegen verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal personen dat in de accommodatie zal verblijven.
Hieronder vindt u de alternatieven van deze accommodatie.

Boulevard van de haven van Javea

JÁVEA / XÀBIA

COSTA BLANCA – SPANJE

Javea, op z’n Valenciaans Xàbia, is een prachtige kustplaats aan de Costa Blanca in Spanje en een ideale vakantiebestemming in de Comunidad Valenciana, in het noorden van de provincie Alicante. Het is het meest oostelijke dorp van het gebied La Marina Alta.Javea is aantrekkelijk voor gezinnen of stellen, met familie of vrienden, Xàbia biedt vele mogelijkheden voor toeristen jong en oud. Een dagje uit, sporten of gewoon lekker aan het strand of bij het zwembad van uw vakantiehuis, appartement of vakantie villa.Geniet van de mediterrane cultuur in deze gunstige ligging aan de kust, omringd door stranden, mensen, cultuur, festivals en gastronomie.

Strand El Arenal van Javea met de berg Montgó op de achtergrond

Javea, met een oppervlakte van 68,4 km en omgeven door strand en bergen, wordt omringd door de uitlopers van de “Las Planas” en de kaap “Cap de Sant Antoni” in het noorden met een hoogte van 167m boven zeeniveau, in het noordoosten bevindt zich de berg Montgo met 753 m hoogte, in het oosten ligt de ruime vallei van de río Gorgos die het gebied doorkruist van oost naar west en in het zuiden de bergen van Granadella die zich uitstrekken in een platform van 200m hoogte en de kaap “Cap de la Nao”. In 2011 telde Jávea 32.469 inwoners.

vergezicht van Javea


een dorpstraatje in Javea


Jávea bestaat uit 3 delen; het historische centrum, de haven en El Arenal, eromheen liggen de verschillende woonwijken.

Centro historico

Het oude stadsgedeelte is het deel van Javea dat tot op de dag van vandaag zijn typische spaanse karakter heeft behouden met zijn smalle straatjes, de witgekalkte huizen, gewelfde deuropeningen, gotische ramen, smeedijzer traliewerk “rejas” en stenen balkons.

Centro Historico van Javea Het oude stadsgedeelte van Javea Straat in de oude stad van Javea


Puerto

De haven van Javea, die zijn oorsprong vond in de vijftiende eeuw en groeide in de eeuwen erna met zijn hoogtepunt in de negentiende eeuw met de export van rozijnen is nu een vissershaven en de komst van de boten en de traditionele veiling zijn uitgegroeid tot een toeristische attractie. De woonwijk rondom de haven heeft een sterk zeemanskarakter met oude vissershuisjes en smalle straatjes

Boot in de haven van Javea Jachthaven Javea vissershaven Javea


La Playa del Arenal

Het Arenal strand, gelegen in het midden van de baai van Javea en is de belangrijkste toeristische trekpleister en zonder twijfel het meest bekende strand vanwege het fijne zand en het ondiepe water. De boulevard biedt vele leuke winkeltjes, restaurants en barren zowel overdag als ’s avonds kan men hier terecht voor een hapje en een drankje.

Klimaat van Javea / Xàbia - Costa Blanca

Het klimaat in Javea, zoals in de rest van de Costa Blanca, is een gematigd tot zacht klimaat het hele jaar door. De Montgo beschermt Xabia tegen de kou in de winter en de briesjes uit het oosten vanuit zee veraangenamen de hitte in de zomer.

De gemiddelde jaartemperatuur schommelt dan ook tussen de 17 tot 22 graden, met een gemiddelde temperatuur van 12 graden in Januari tot gemiddeld 26 graden in de maanden Juli en Augustus. Javea is erg groen, ook al regent het er niet zo vaak, Xabia heeft veel water ondergronds.

Javea en de berg Montgo

Om deze reden denkt men dat één van de mogelijke verklaringen van haar naam komt van het Arabische woord “Xabiga” hetgeen een soort put of waterreservoir betekent, in combinatie met de grote hoeveelheden die er bestonden in deze plaats.

De geschiedenis van Javea / Xàbia

De geschiedenis van Javea is rijkelijk, waarschijnlijk vanwege zijn ligging aan de kust, het klimaat en de vallei zijn er in de eeuwen vele kolonisten en indringers geweest die zich hier gevestigd hebben. Het oudste bewijs van menselijke activiteit in de looptijd van Javea is gevonden in de grot van de Montgo, waar sommige materialen komen uit het Boven-Paleolithicum, ongeveer 16.000 jaar voor onze jaartelling.

In de geschiedenis van Javea zijn 7 belangrijke etappes te onderscheiden: het Iberische tijdperk, de Romeinse tijd, het Visigotische tijdperk, de Islamitische periode, de Middeleeuwse tijd, de Moderne tijd en het Hedendaagse. Maar de belangrijkste en meest relevante etappes voor de geschiedenis van Javea/Xàbia zijn misschien wel de Romeinse en Moorse tijd.

Landschap en omgeving van Javea / Xàbia


Javea ligt tussen de twee kapen, Cabo de San Antonio en Cabo de la Nao en wordt beschut door het gebergte van de Montgo.

De kustlijn van Javea strekt zich uit over een lengte van 25km en biedt een gevarieerd landschap. De kustlijn zelf bestaat voornamelijk uit ruige rotskust, inhammen en baaitjes met kiezelstranden op de Arenal na, het zandstrand van Xàbia. Deze rotswanden en baaitjes met meerdere grotten zijn ook prachtig om vanaf de zee te bewonderen.

De bergachtige gebieden zijn bedekt door uitgestrekte dennenbossen en het platte gedeelte is erg vruchtbaar, hier worden druiven, amandelen, olijven en sinaasappels geteeld.
Uitzicht over Javea Zonsondergang Javea

Het landschap van Javea (en Denia) wordt getekend door de berg Montgo, welke in de wijde omtrek te zien is en waarvan vele zeggen dat vanaf Javea het lijkt op een olifant met zijn hoofd en slurf die uitstrekt tot aan de zee. De Montgo is 753 meter hoog en bestaat uit rotsachtige formaties, kliffen en grotten en is de thuisbasis van enkele van de meest unieke flora en fauna in Spanje. In 1987 werd het Montgo gebied tot natuurpark verklaard. Het is mogelijk om de berg te beklimmen vanaf verschillende plaatsen, ook worden er excursies aangeboden onder begeleiding van een gids.

Aan de andere kant van de berg ligt Denia, een spaanse visserplaats uitgegroeid tot toeristische badplaats aan de Costa Blanca. Met zijn lange brede zandstranden, gezellige smalle straatjes met winkeltjes, restaurants en terrasjes, de hoofdstraat Marques del Campo, de vissershaven en nieuwe haven zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf in Javea.

Rondom Javea liggen de spaanse dorpen Jesus Pobre, Benitachell, Gata de Gorgos en Pedreguer die hun typische spaanse karakter nog altijd hebben behouden. Wie tijdens zijn verblijf de grotere plaatsen en steden will bezoeken kan een uitstapje maken naar Benidorm, Alicante of Valencia.

De Marina in Denia

De stranden en baaitjes van Javea / Xàbia

De 25km lange kust van Xàbia biedt een verscheidenheid aan stranden en baaien die staan bekend om hun natuurlijke schoonheid, helder water en mediterraanse bosrijke omgeving. We onderscheiden stranden van grind, stenen en rotsen of zand, waar u alle vormen van watersport kunt beoefenen: jetski, windsurfen, kanoën en kayaken, waterskiën, waterfietsen, zeilen, vissen etc. De kleine baaitjes en rotsachtige kust bieden ideale locaties om te duiken en te snorkelen. Op de meeste stranden worden in de zomer ligbedden en parasols verhuurd.

De Arenal, gelegen in het midden van de baai is het meest bekende en bezochte strand en het enige zandstrand van Javea. Langs het gehele strand is een boulevard met winkeltjes, barren en restaurants hetgeen dit strand zo populair maakt en waar u een terecht kunt voor een hapje, drankje of ijsje tijdens een heerlijke dag op het strand. Ook op het Arenal strand worden verschillende watersporten beoefent, ook kunt u er beach volley ballen of een bootje of waterfiets huren.

Strandbar in Javea Strand bij de haven van Javea Boulevard bij de haven van Javea


Naast de Arenal zijn er verschillende kiezel- en rots stranden zoals Pope – Tangó, La Grava, La Muntanyar en La Caleta. Het heldere water en prachtige uitzichten maken deze stranden uniek, ook snorkelen biedt u hier prachtige onderwater zichten.

La Granadella is een van de mooiste baaien van Javea, met rotswanden aan beide zijden biedt deze baai, bestaande uit kiezels, prachtig uitzicht, kristal helder water, snorkelmogelijkheden en kunt u kanovaren langs de indrukwekkende rotswanden en grotten. Het strand van Granadella is in zomer 2012 gekozen tot beste strand van Spanje. La Barraca – Portixol is een rustige baai en met name geliefd bij de vissers en de locale bevolking, de baai biedt uitzicht op het eiland Portitxol.

La Barraca in Javea

Als we het over de stranden van Javea hebben mogen we de chiringuitos niet vergeten te vermelden. Deze typische strandbarretjes zijn van ongeveer Juni tot September te vinden onder andere tussen de haven van Javea en de Arenal.

Een drankje aan het water in één van deze strandtentjes met een briesje vanuit zee geeft u echt het vakantiegevoel. De meesten bieden ook kleine hapjes aan en ook `s avonds kunt u hier terecht voor een drankje of een cocktail.

Strandbar in Javea

“Miradores“ – de uitzichtpunten van Javea / Xàbia

Langs deze prachtige kustlijn kijkt Xabia uit over de zee vanaf zijn 15 miradores oftewel uitzichtpunten. Allen zijn goed gemarkeerd zodat ze gemakkelijk te vinden zijn voor de bezoeker. Van noord naar zuid zijn dit: Els Molins, Cap de Sant Antoni, Punta del Castell, Séquia de la Nòria, Cala Blanca, Caletes, Creu del Portitxol, L'Illa, Falzia, Cap Negre, Cap de la Nau, Pesqueres, Ambolo, Castell de la Granadella en Granadella. We raden u zeker aan een route te rijden langs deze punten tijdens uw bezoek aan Javea.

uitzichtpunten van Javea / Xàbia

Sporten in Javea / Xàbia

Ook voor de sportieve vakantieganger biedt Javea genoeg mogelijkheden tennis, golfen, mountainbiken, wandelen, varen, fietsen, zijn slecht enkele hiervan.

Naast de eerder genoemde watersport activiteiten als jetski, windsurfen, kanoën en kayaken, waterskiën, waterfietsen, zeilen, vissen, snorkelen en duiken en de strand activiteiten als beach volleybal zijn ook wandelen, fietsen, mountainbiken en bergklimmen bekend in deze regio.

Duiken in Javea Jetski in Javea Mountainbiken in Javea

Er zijn verschillende routes te onderscheiden in het Montgo gebied, Reserva Marina, Ruta de Las Ermitas, Granadella, naar de vuurtoren of de uitzichtpunten, door de prachtige natuur en de vallei.

Golfen in Javea / Xàbia

Er zijn meerdere 9 en 18 holes golfbanen in de Comunidad Valencia en aan de Costa Blanca, het klimaat in deze regio maakt het ideaal om het hele jaar door te spelen.

De golfclub van Javea ligt op de weg van Javea naar Benitachell. Deze 9 holes golfbaan is ontworpen door Francisco Moreno en geopend in 1981. Beschut door de Cap San Antonio heeft deze baan een perfect microklimaat het hele jaar door en het is gelegen in een prachtige natuurlijke setting, omgeven door dennenbomen.

Nabijgelegen is de 27 holes golfbaan La Sella, ontworpen door José María Olazábal in 1991 en internationaal bekend om zijn uitstekende condities om het hele jaar door te kunnen spelen. Er kunnen drie 9 holes banen onderscheiden worden door 3 verschillende kleuren en benamingen van lokale winden door hun geografische ligging;

 • Llebeig, zuidwaarts georiënteerd, in het Valenciaans is dit de naam voor de warme wind uit de Sahara
 • Gregal, oostwaards en dankt zijn naam aan de oude zeelieden die de wind gebruikten voor hun reizen naar Griekenland
 • Mestral, komend uit het noorden is deze koude wind gevreesd door de boeren.

Op alledrie de banen kunt u genieten van golfen puur in de natuur.

Golf Club La Sella

Winkelen in Javea / Xàbia

Gezellig souvernirswinkeltjes aan de boulevard, boutiekjes in de haven en winkeltjes in het dorp bieden u een dagje winkelen in Javea al slenterd langs het strand of door de smalle straatjes.

Uiteraard is er in Javea ook een wekelijkse markt, deze wordt elke donderdag gehouden in het dorp en hier vindt u niet alleen groente en fruit maar ook textiel, schoenen, tassen, huis, tuin en keukenartikelen etc. en zelfs voor souvernirtjes kunt u hier terecht.

Vlakbij Javea, in het nabijgelegen Ondara, bevindt zich het shopping centrum Portal de la Marina die naast vele winkels ook eetgelegenheden en een bioscoop biedt.

Voor degenen die echt een dag erop uit willen zijn de dichtsbijzijndste steden Valencia en Alicante een aanrader, voor een stedentrip of om gewoon een dag winkelen terwijl u ondertussen kunt genieten van deze steden en de prachtige gebouwen, met name in het centrum van Valencia zijn deze te bewonderen.

Bezienswaardigheden  Jávea / XàbiaIglesia de San Bartalomé

Het meest opmerkelijke gebouw in het historische centrum is ongetwijfeld de kerk van San Bartalomé, uit de veertiende eeuw tot de zestiende, met uitbreidingen in de achttiende eeuw en negentiende eeuw. Het belangrijkste werk past in de Isabelline gotiek. Het belang en de betekenis maakten dat het in 1931 werd uitgeroepen tot een Nationaal Artistiek Monument.

Mercado Municipal de Abastos

Tegenover de kerk ligt de huidige gemeentelijke overdekte markthal waar u de meest uiteenlopende goederen kunt vinden zoals fruit, groente, verse vis en vlees. Voorheen stond op deze plek een klooster “Convento de las Agustinas Descalzas“, deze werd tijdens de Burgeroorlog (1936-39) vernietigd om een overdekte martkhal te bouwen maar het was niet tot 1946 dat dit ook daadwerkerlijk gerealiseerd werd.

Iglesia de Nuestra Señora de Loreto

De charme van het havengebied wordt benadrukt door de kerk Iglesia de Nuestra Señora de Loreto (de kerk van Onze Lieve Vrouw van Loreto), geopend in 1967. Bekend om zijn gewaagde ontwerp van de lijnen en de conceptie van ruimte en de vorm van een schip.

Casa del Cable – Het huis van de kabel

Een ander interessant gebouw in de haven is het Casa del Cable (het huis van de kabel) uit 1860, waarvan alleen nog de pilaren van de "naia" bewaard zijn gebleven. Het herbergde het telegrafische station dat het schiereiland verbonden met Ibiza via een onderzeese kabel. Na de renovatie, worden de zalen nu gebruikt voor tentoonstellingen.

Ermitas de conquista – Kapellen van de verovering

Gebouwd in de 14e en 15e eeuw worden zo genoemd vanwege het tijdperk waarin ze werden gebouwd namelijk de christelijke bezetting. We onderscheiden de volgende in de omgeving van Javea:

 • San Antonio, reeds verdwenen, lag op de kaap die haar de naam gaf (Cabo San Antonio). Er zijn enkel nog resten over van een plaveisel van tegels.
 • Pòpul (XIV-XV) gelegen aan de Ctra. Jesús Pobre met schilderijen van Soler Blasco.
 • San Juan (XV-XVI), werd de oude begraafplaats kapel in 1817.
 • Santa Lucía y Sta. Bárbara (XIV-XV) is de mooiste en meest representatieve. Op de naamdag van St. Llúcia 13 december, beklimt het dorp in bedevaart de heuvel naar het heiligdom.

18e eeuwse kapellen

De 18e eeuw was een tijdperk dat gekenmerkt werd door demografische en economische groei, in welke rijke families of kleine grondbezitters deze heiligdommen bouwden. Ze zijn eenvoudig en klein van formaat. 

Van de zes kapellen zijn er twee reeds verdwenen en allen zijn privé bezit behalve Ermita del Santo Cristo del Calvario op de weg naar Denia. De originele kapel werd gebouwd in 1770 maar halverwege de 19e eeuw is het verbouwd tot de huidge kapel, met een grote gevel, diverse geometrische figuren, de vorm van een grieks kruis en een koepel bedekt met blauw geglazuurde tegels.

La Ermita - kappel in Javea
De elf windmolens op La Plana

Dateren, één uit de 14e eeuw en de rest uit de 18e eeuw. De molen van de La Safranera dateert uit de 19e eeuw (1850). De molens op La Plana hebben een cilinder vorm, zijn 7 meter hoog en zo’n 6 meter breed, hun functie was om tarwe te malen.

Inmiddels zijn ze verouderd en zonder wieken maar de resten van deze windmolens zijn vanuit vele plaatsen in Javea te zien, daar ze op het hoger gelegen La Plana zijn.

windmolens op La Plana Ruines van de windmolens op La Plana
Archeologische en etnografische museum Soler Blasco

Omvat een magnifieke reproductie van de Iberische Schatkist van Javea, met ondermeer een diadeem die verscheen in een keramische kruik in Lluca. Ook worden monsters van de Romeinse en middeleeuwse aardewerk ten toongesteld. Naast de acht zalen zijn er twee zalen met tijdelijke tentoonstellingen.

Feesten en vieringen in Jávea / Xàbia

Indrukwekkende optochten, stierenrennen, traditionele klederdracht kenmerken de feesten van Javea die meer dan eens afgesloten worden met prachtig vuurwerk. De belangrijkste feestdagen op de kalender van Javea zijn:


 • 17 januari – San Antón zegening van de huisdieren in de parochie del Mar.
 • Carnaval alhoewel het niet erg kenmerkend is voor dit gebied, wordt ook gevierd met optochten en uiteraard kostuums.
 • Pasen daarentegen is een belangrijke aangelegenheid en wordt gevierd met familie.
 • San Vicente Ferrer is de beschermheilige van de Comunidad Valenciana en de viering vindt plaats op de maandag na Paasmaandag.
Moros y cristianos in Javea Moros y cristianos in Javea
 • Festiviteiten van Jezus van Nazareth, met als belangrijkste activiteit de afdaling van het beeld van Jezus van Nazareth tot aan de kerk San Bartalomé en terug naar de kapel del Calvario. Deze dagen wordt ook de kruizen van 2 mei gevierd met kruizen van bloemen. 
 • 24 juni - San Juan hetgeen begint met vieringen en feestlijke activiteiten in de 15 dagen ervoor waarvan de meeste plaats vinden in de laatste 5 dagen voorafgaande aan de nacht van San Juan. Stieren, vuurwerk, de "focs de San Joan" (vuren van San Juan) kenmerken dit feest en uiteraard het monument gemaakt van papiermaché. 

 • Derde week van juli – Moros y Cristianos, ook deze feesten, die de strijd tussen de Moren en de Christenen uitbeelden, worden zoals in de hele Comunidad Valenciana gevierd in Javea met prachtige gewaden, optochten, vuurwerk en het geheel gaat gepaard met saluut- en kanonschoten. 

 • Eind juli - Ajedrez Viviente, het levende schaakspel wordt gevierd sinds 1996 en is uitgeroepen tot feest van nationaal toeristisch belang. Het bestaat uit een toneelbewerking, die zich elk jaar richt zich op een thema, opgevoerd door kinderen die een levend schaakbord voorstellen. 

 • Laatste week augustus – begin september, vinden de Fiestas de la Virgen del Loreto plaats, de festiviteiten ter ere van Onze-Lieve-Vrouw de Loreto. Met lokale traditionele festiviteiten zoals “Bous a al Mar” (stieren in de zee). 

 • 13 december Santa Lucía, de beklimming naar de kapel van Santa Lucía en het proeven van warme chocolade melk. 

 •  Andere festiviteiten: Santa Cecilia beschermheilige van de muziekanten (22 november), Nuestra Señora del Carmen beschermheilige van de zeemannen( 16 juli), Nuestra Señora de los Ángeles ( 2 augustus).

Woonwijken, zones en de locaties van onze vakantiehuizen, luxe villa's en appartementen in Javea / Xàbia:

 • De villawijken Balcón al Mar, Costa Nova, Marina, Ambolo,La Siesta
 • De bosrijke urbanisaties El Tosalet, Toscal en Cap Marti, Lluca, El Rafalet, Tesoro Golf Park en Seniola

 • De woonwijken tussen de Arenal en de golfbaan Adsubia, la Finca en Cansalades

 • Het woongebied tussen het oude dorp van Javea en de haven Partida Mezquida

 • Villa’s en vakantiehuizen tegen de helling van de Montgó en op La Plana of in de prachtige baai Porticholl in Mar Azul en PorticholVakantiehuizen te huur in Javea, Alicante, Costa Blanca, Spanje

Toon filters
Villa Leonor 4 pax, Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
5,7
Beoordeling
5 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 64
5,7
Beoordeling
5 Recensies
Monte Rojo 2 pax, Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 2 personen...
+
8,0
Beoordeling
22 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 70
8,0
Beoordeling
22 Recensies
Monte Naranja 2 pax, Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen...
+
7,4
Beoordeling
25 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 70
7,4
Beoordeling
25 Recensies
Luz de Javea 4 pax, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen...
+
8,2
Beoordeling
9 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 75
8,2
Beoordeling
9 Recensies
Jardines del Pueblo 2pax, Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen...
+
7,0
Beoordeling
8 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 77
7,0
Beoordeling
8 Recensies
Villa Leonor 6 pax, Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
5,7
Beoordeling
5 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 101
5,7
Beoordeling
5 Recensies
Golden Beach I, Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,5
Beoordeling
8 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 82
8,5
Beoordeling
8 Recensies
Monte Malva 4 pax, Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
6,8
Beoordeling
13 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 84
6,8
Beoordeling
13 Recensies
Monte Blanco 4 pax, Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
7,5
Beoordeling
7 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 84
7,5
Beoordeling
7 Recensies
Monte Turquesa 4 pax, Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
7,5
Beoordeling
12 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Klassiek en leuk vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 84
7,5
Beoordeling
12 Recensies
Monte Lila 4 pax, Mooi en comfortabel vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
7,8
Beoordeling
10 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en comfortabel vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 84
7,8
Beoordeling
10 Recensies
Luz de Javea, Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen...
+
8,2
Beoordeling
9 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Mooi en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 97
8,2
Beoordeling
9 Recensies
Urbatenis Javea, Modern en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,7
Beoordeling
3 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
4 personen
Modern en comfortabel appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 78
8,7
Beoordeling
3 Recensies
Escabusso, Rustieke en klassieke villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen...
+
5,8
Beoordeling
4 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Rustieke en klassieke villa in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 116
5,8
Beoordeling
4 Recensies
Bolonia 4, Prachtig en leuk appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
7,0
Beoordeling
48 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtig en leuk appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 87
7,0
Beoordeling
48 Recensies
NouFontana, Mooi en gezellig appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,1
Beoordeling
5 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en gezellig appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 87
8,1
Beoordeling
5 Recensies
Casa Julieta, Rustiek en klassiek vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen...
+
7,1
Beoordeling
21 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustiek en klassiek vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met gemeenschappelijk zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 88
7,1
Beoordeling
21 Recensies
Abiareta, Rustiek en gezellig vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
7,9
Beoordeling
17 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Rustiek en gezellig vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 104
7,9
Beoordeling
17 Recensies
Apartment Vincent 2 pax, Mooi en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen...
+
6,8
Beoordeling
3 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Mooi en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 85
6,8
Beoordeling
3 Recensies
Oasis 4 pax, Mooi en gezellig appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,4
Beoordeling
18 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooi en gezellig appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 98
8,4
Beoordeling
18 Recensies
Melanie, Prachtige en klassieke villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
8,9
Beoordeling
9 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtige en klassieke villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 92
8,9
Beoordeling
9 Recensies
Sol, Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
7,5
Beoordeling
5 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Mooie en comfortabele villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 93
7,5
Beoordeling
5 Recensies
Amalia, Mooi en gezellig appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen...
+
8,7
Beoordeling
12 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
1 slaapkamers
/
2 personen
Mooi en gezellig appartement met gemeenschappelijk zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 2 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 89
8,7
Beoordeling
12 Recensies
Xabiablanca, Prachtig en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen...
+
0,0
Beoordeling
0 Recensies

Appartement


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Prachtig en klassiek appartement in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 101
0,0
Beoordeling
0 Recensies
Villa Leonor 8 pax, Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen...
+
5,7
Beoordeling
5 Recensies

Villa


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
4 slaapkamers
/
8 personen
Rustieke en romantische villa met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 8 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 151
5,7
Beoordeling
5 Recensies
Casa Seniola, Klassiek en romantisch vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen...
+
8,0
Beoordeling
15 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
3 slaapkamers
/
6 personen
Klassiek en romantisch vakantiehuis met privé zwembad in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje voor 6 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 110
8,0
Beoordeling
15 Recensies
Morera, Rustiek en gezellig vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen...
+
7,4
Beoordeling
4 Recensies

Vakantiehuis


Javea,

 Costa Blanca,
 Spanje
2 slaapkamers
/
4 personen
Rustiek en gezellig vakantiehuis in Javea, aan de Costa Blanca, Spanje met privé zwembad voor 4 personen.
Prijs  per dag Vanaf:
€ 95
7,4
Beoordeling
4 Recensies

Vakantiehuizen te huur in Javea, Alicante, Costa Blanca, Spanje

Quality Rent a Villa Denia
Calle Dársena de babor s.n.
La Marina de Denia, Edif. F2, Local 3
03700 Denia
España
Tel: +34 966 424 967
www.qualityrent.com
Sociale Media
Aanmelden nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net