Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Qualityrent - Verhuur van vakantiehuizen

>

Wie WIJ ZIJN

Quality Rent a Villa of Qualityrent, is een bedrijf dat zich in 2008 heeft gevestigd in de pittoreske jachthaven van Denia. Wij zijn gespecialiseerd in vakantieverhuur van villa's, vakantiehuizen met privé zwembad, maar ook voor appartementen en accommodaties vlakbij het strand, herenhuizen en Fincas. Wij bieden onze vakantiegasten en huurders uitstekende service, maar tegelijkertijd ook de best mogelijke ondersteuning en advies aan onze huiseigenaren. Wij staan aan uw zijde bij alles wat komt kijken bij de toeristische verhuur van uw onroerend goed in Spanje. We zien onszelf als een bemiddelaar, we kennen de eisen en behoeften van beide partijen en doen er alles aan om de vakantiegangers een perfecte vakantie te bieden en tegelijkertijd het verhuurobject van de eigenaars in perfecte staat te behouden.

We werken bij voorkeur in Denia en Jávea (Xàbia) en het omliggende gebied. De huurwoningen zijn te vinden op deze website en alle advertenties krijgen uitgebreide informatie over alle criteria die voor de klant belangrijk en nuttig kunnen zijn voor zijn beslissing. We kennen onze omgeving en de regio en al onze medewerkers wonen hier in de omgeving en zijn daarom altijd behulpzaam en deskundig als het gaat om vragen over de Costa Blanca, Marina Alta en Baja en bezienswaardigheden. We zijn niet alleen verhuurmakelaar - we zijn ook reisbureau, makelaarskantoor, onderhouds- en schoonmaakbedrijf, helper, vertaler, boekhouder, consultant en nog veel meer. Ons primaire doel is om onze huiseigenaar en huurder een breed scala aan diensten te bieden, en deze service geeft ons bedrijf zijn naam. Ons bedrijf profiteert van de jarenlange ervaring van zijn beheerders, van wie sommigen al meer dan twintig jaar in de toeristische sector werken, en met name in de vakantieverhuur werkzaam zijn. We kennen de serieuze veranderingen die de industrie de afgelopen jaren heeft ondergaan en daarom zijn we voortdurend bezig om aan alle wettelijke eisen te voldoen, maar ook om de juiste marketingkanalen aan te bieden. We hebben een modern en geavanceerd reserveringssysteem en onze nieuwste generatie websites zijn ook geschikt voor smartphones en tablets. Wij zijn een geselecteerd bedrijf dat alle nodige links heeft om samen te werken met bekende portals zoals booking.com, homeaway.nl, tripadvisor.com, Airbnb.com en nog veel meer. Onze internationale contacten zorgen voor de best mogelijke marketing van onze producten.

Onze bekwame en meertalige medewerkers adviseren onze klanten en eigenaars naar ons beste weten. Al onze contacten werken al meerdere jaren in de sector vakantieverhuur en spreken meerdere talen. Alle medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, begrijpen de vragen en het belang van het verstrekken van de juiste informatie en helpen de klant met al zijn vragen en twijfels. We zijn hier op ons kantoor in Denia om de klanten, huurders en eigenaars met een glimlach te verwelkomen. We weten wat punctualiteit, ernst en de snelle en competente uitvoering van een taak of een belofte betekent.

Team Qualityrent Welkom bij Qualityrent Kantoor Qualityrent Denia

Wij spreken uw taal :

Engels
Spaans
Litouws
Russisch
Frans
Duits
Nederlands
Portugees


Welkom aan de Costa Blanca

"We komen terug!" - "Maar waarom Denia of Jávea?" - vraagt men zich af, voordat men de eerste keer zijn vakantie in deze regio doorbracht. Er zijn een aantal goede redenen, onder andere omdat er bedrijven als Qualityrent zijn die zich hebben gespecialiseerd in het bieden van goede en comfortabele vakantie-accommodatie in combinatie met uitstekende service. We willen dat u zich "thuis" voelt, genietend van het comfort van uw vakantiehuis, villa of appartement, maar tegelijkertijd geniet van de nabijheid van de zee of het strand, de cultuur en de gastronomie van deze prachtige regio. Wij willen dat u een heerlijke vakantie doorbrengt en zijn hier om u te helpen met alle voorkomende vragen die zich voordoen tijdens het boekingsproces en tijdens uw verblijf.
Bedankt dat u onze gast bent!
Sabine Abele, Managing Director

Het management verwelkomt

Ons lidmaatschap van de AEA (Vereniging van Toeristische Verhuur van de Provincie Alicante), evenals de nauwe samenwerking met vele grote verhuurbedrijven, zowel aan de Spaanse Costa Blanca, als in andere landen zoals; Duitsland, Nederland, Frankrijk, Engeland, enz. garanderen onze klanten en huiseigenaren onze respectabiliteit, maar bovenal onze professionaliteit. Quality Rent a Villa is geregistreerd bij de Generalitat Valencia als het officiële toeristen verhuur agentschap onder nummer 583-A.
Wij zijn lid van het Project SICTED - een initiatief van de Spaanse staat om kwaliteitstoerisme te bevorderen.

Lidmaatschappen:

EUROPEA AEA FEVALTUR Gemeenschap Valencia Sicted Tourisme met kwaliteit

Contact

Quality Rent a villa S.L.
La Marina de Denia, Edif.F2,3
03700 Denia-Alicante
Tel: +34 96 642 4967

Info en Reserveringen :
info@qualityrent.com

Kantoor Qualityrent
Quality Rent a Villa Denia
Calle Dársena de babor s.n.
La Marina de Denia, Edif. F2, Local 3
03700 Denia
España
Tel: +34 966 424 967
www.qualityrent.com
Sociale Media
Aanmelden nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net