Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Zegel Toerisme met kwaliteit - Sicted

>

Qualityrent het de zegel Toerisme met kwaliteit van SICTED ontvangen

Sinds 2016 is ons bedrijf bekroond met de zegel "Kwaliteitstoerisme" in het programma SICTED (Integraal systeem voor de kwaliteit van het toerisme in Spaanse bestemmingen), een project dat de kwaliteit van het toerisme bevordert op verschillende bestemmingen. Het wordt georganiseerd door het Ministerie van Toerisme in samenwerking met de Spaanse Federatie van gemeenten en provincies (FEMP).

Alle deelnemers in dit project binden zich samen tot het verbeteren van de toeristische bestemming. Het doel is om een verband tussen de bestaande bedrijven en de bestemming te creëren om zo positief de kwaliteit van het toerisme dat de plaats biedt verder te ontwikkelen. Op deze manier wil men de tevredenheid van de bezoekers verhogen. Het is van toegevoegde waarde voor de bedrijven, daar de klanten die waarde hechten aan een kwaliteit van het toerisme, weten dat met het project SICTED er voortdurend verbeteringen uitgevoerd worden zowel op de bestemming als in de deelnemende de bedrijven.

De deelnemende en gerenommeerde bedrijven moeten aan verschillende eisen voldoen en verschillende evaluatie rondes doorlopen voordat ze de onderscheiding van SICTED krijgen. Alle deelnemende bedrijven zijn officiële en legale bedrijven.

In het algemeen betekent het SICTED project een bevordering en een promotie voor de bestemming en biedt kwaliteit in alle toeristische sectoren. Elk jaar vergroot de deelname van toeristische bedrijven op de bestemming. Het is het grootste project voor de kwaliteit van het toerisme in Spanje.

Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële website van SICTED, klik op de volgende link: SICTED

Quality Rent a Villa Denia
Calle Dársena de babor s.n.
La Marina de Denia, Edif. F2, Local 3
03700 Denia
España
Tel: +34 966 424 967
Fax: +34 966 431 211
www.qualityrent.com
Sociale Media
Aanmelden nieuwsbrief
Online Booking System Powered by i-rent.net